Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gülnisa Özatak, Hakkari’yi güreşte Türkiye Şampiyonu olarak temsil etti

    Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü’nün sporcusu Gülnisa Özatak, güreş alanında Türkiye şampiyonu unvanını kazandı. Kulüp Başkanı Turan Şimşek, başarısından dolayı Özatak’ı tebrik ederken, milli takımda yer alacağı Zafer Turnuvası’na da değindi.

    Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü'nün sporcusu Gülnisa Özatak, güreş alanında Türkiye

    Hakkari Sportif Faaliyetler Kulübü sporcusu Gülnisa Özatak, Türkiye şampiyonluğunu kazanarak güreş alanındaki başarısını taçlandırdı.
    Kulüp Başkanı Turan Şimşek, “Gülnisa’nın bu büyük başarısını kutluyoruz. U17 Türkiye Şampiyonası’nda kazandığı birincilik, hepimiz için büyük bir gurur kaynağı” ifadelerini kullandı.
    Gülnisa, 1-4 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Zafer Turnuvası’nda milli takım adına Türkiye’yi temsil etme fırsatını elde etti.
    Başkan Şimşek, sporcunun bu başarısında katkıda bulunan, başta antrenörü ve babası Sıtkı Özatak olmak üzere herkese minnettar olduklarını belirtti.