Köyceğiz’de gerçekleştirilen Taekwondo müsabakasında, Ömer Seyit Okulu büyük bir başarı göstererek Muğla il şampiyonu oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Muğla Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen il genelindeki Taekwondo yarışmalarında, Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu’nun 5. sınıf öğrencisi Ömer Seyit Okulu, kendi kategorisinde şampiyonluk elde ederek okulu onurlandırdı.
Okul yönetimi, Ömer Seyit Okulu’nun bu başarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde düzenlenen il düzeyindeki Taekwondo müsabakasında şampiyon olan öğrenci Ömer Seyit Okulu’yu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde ifadeler kullandı.