Şahinbey Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şenliği’ni bu yıl yine büyük bir sevinçle gerçekleştirdi. Etkinlik, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde yapıldı ve minik katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen şenlikte çocuklar, Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde sabah saat 09.30’da bir araya geldiler. Etkinlik kapsamında sahnelenen “Alice Harikalar Diyarında” isimli çocuk tiyatrosu, çocuklara eğlencenin yanı sıra şişme oyun alanları, Şahinbey Bilim Tırı, araba yarışı, karaoke sahnesi ve çeşitli atölyelerle dolu bir gün sundu.
“Çocuklarımız oldukça mutlu”
Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde çocukların eğlenceli zaman geçirdiğini vurgulayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “23 Nisan Çocuk Şenliklerini çocuklarımıza armağan ettik. Onlar için hazırladığımız etkinliklerde hem eğlenip hem de farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı buldular. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın gülümsemeleri, bizler için her şeyin önünde geliyor. Her yıl bu tür etkinlikleri gerçekleştirmekten büyük bir sevinç duyuyoruz” dedi.