Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, palmiye ağacına çarptı; iki kişi vatandaşlar tarafından kurtarıldı

    Manavgat’ta, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün çarptığı palmiye ağacı nedeniyle devrilen Jeep’te bulunan iki kişi, otelde konaklayan vatandaşların izlediği anlarda yangın tüpü ile cam kırılarak çıkarıldı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan kişiler, olay yerinden ayrıldı.

    Manavgat'ta, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün çarptığı palmiye ağacı nedeniyle devrilen

    Manavgat’ta meydana gelen bir trafik kazasında, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir otomobil, bir palmiye ağacına çarparak yan yattı. Araçta bulunan iki kişi, olayın tanıkları olan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Kazanın sesine dikkat kesilen otel konukları, durumu adeta bir film izler gibi izledi.

    Gündoğdu Mahallesi’ndeki karşılaştığı kaza, Turizm Caddesi’nde seyir halinde bulunan 07 BIB 756 plakalı lüks Jeep’in kontrolsüz bir şekilde direksiyonun kayması sonucu meydana geldi. Kazanın görüntüleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, oteldeki misafirler büyük bir endişe ile olay yerine koşarak araçta bulunan kişilerin kurtarılma anını dikkatle takip ettiler.

    Kaza anı cep telefonlarıyla kaydedildi
    Kaza anında bir otel çalışanının yangın tüpüyle otomobilin camını kırarak içerdeki iki kişiyi kurtarmaya çalıştığı görüntüler, cep telefona kaydedildi. Yine o anlarda, bir kişi otomobilin üzerine çıkarak kapıyı açmasına yardımcı olurken, kurtarılan iki kişinin kazayı hafif yaralarla atlattığı ve olay alanını terk ettikleri öğrenildi.