Kocaelispor, Trendyol 1. Lig’deki şampiyonluğunu sezonun bitimine sadece üç hafta kala güvence altına alarak Süper Lig’e çıkmayı başardı. Takım kaptanı Gökhan Değirmenci ve forvet Oğulcan Çağlayan, bu başarıyı taraftarlarına adadı.
Gökhan Değirmenci, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, “Başarılı olmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu şampiyonluk, taraftarlarımıza ithaf edilsin” şeklinde ifadelerde bulundu. Kocaelispor, Süper Lig’e yükselmenin sevincini taraftarlarıyla birlikte kutladı. Takım kaptanı Gökhan Değirmenci, “16 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkmak benim için çok anlamlı. Diğer takımlar da aynı süre zarfında liglerine dönebilir ama bizim için bu durum oldukça özeldi. Amatör ligden gelerek Süper Lig’e yükseldik. Bu şehir ve halkı tebrik ediyorum. Şampiyonluğumuzda Kocaeli halkının emeği çok büyük. Ben de başlangıçta kulübü daha üst seviyelere taşıyacağımızı söylemiştim ve bunu başardığımız için takım arkadaşlarımla beraber çok gururluyuz. Tüm taraftara bu şampiyonluğu armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Oğulcan Çağlayan da, takımın sezondaki performansına ilişkin düşüncelerini paylaştı ve “Bugün büyük bir mutluluk ve kutlama yaşıyoruz. Amatörden Süper Lig’e çıkmamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm ise her zaman yanımızda olan taraftarlarımızadır. Onlar bu sevinci sonuna kadar hak ediyorlar. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda Kocaelispor hak ettiği başarıları yakalamaya devam eder” dedi.