Haliliye Belediyesi Başkanı Mehmet Canpolat, “Vatandaş soruyor, başkan cevaplıyor” etkinliği çerçevesinde halkla bir araya geldi. Buluşma, Karşıyaka Mahallesi’ndeki Göbeklitepe Parkı’nda gerçekleştirildi ve kayda değer bir katılım ile gerçekleştirildi.
Bu program, Haliliye Belediyesi’nin halkın taleplerini ve önerilerini doğrudan dinlemek amacıyla organize ettiği etkinlikler arasında yer alıyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın aktif katılımıyla düzenlenen toplantıda, vatandaşlar görüşlerini ifade etme imkanına kavuştu ve belediyenin mevcut ve planlanmakta olan projeleri hakkında bilgi aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik, katılımcılara sorularını doğrudan yöneltme fırsatı verdi ve Canpolat, ortaya çıkan sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmak için notlar alarak cevap verdi.
Açık havada düzenlenen bu toplantıda vatandaşların düşünceleri, katılımcıların etkinlikten ne kadar memnun kaldığını gösterdi. Etkinliğe katılan İbrahim Halil Kolkıran, “Başkanımıza bu etkinlik için teşekkür ediyorum, gerçekten güzel bir organizasyon. Bu tür buluşmaların düzenlenmesi Şanlıurfa’nın yararına” şeklinde memnuniyetini ifade ederken, çeşitli projelerle ilgili önerilerde bulundu.
Seyfettin Çakıcı da başkanla sorunlarını paylaşma fırsatı bulduğunu ve aldığı cevaplardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımıza sorunlarımızı aktardık, teşekkür ederim” dedi. Yunus Çakıcı ise, başkanın kendisiyle ilgilendiği için minnettarlık hislerini, “Başkanımızdan Allah razı olsun, benim için önemli bir süreçti” sözleriyle paylaştı.
Ayrıca, başkanla görüşen öğrenciler, İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi Kütüphanesi ile Karşıyaka Okuma Salonu ve Dijital Kütüphane’nin Pazar günleri açık olmasını talep etti. Canpolat, bu isteği dikkate alarak, ilgili birimlere hemen talimat verirken, merkezlerin haftanın 7 günü hizmet vereceklerini belirtti.
Yeni düzenlemeye göre, İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi Kütüphanesi ile Karşıyaka Okuma Salonu ve Dijital Kütüphane, hafta içi 08.00-22.00, hafta sonu ise 09.00-22.00 saatleri arasında faaliyette olacak.