Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TMPK, Intercity ile Ana Sponsorluk Anlaşması İmzaladı!

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, Intercity ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu iş birliği, gelecekteki büyük organizasyonlarda destek sağlayacak. TMPK Başkanı Murat Aksu, bu sponsorlugun sporculara güç katacağını vurguladı. Intercity Başkanı Vural Ak ise bu iş birliği nedeniyle mutluluk duyduklarını belirtti.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi, Intercity ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi (TMPK), Intercity marka araç kiralama şirketi ile ana sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu anlaşma, İstanbul 2025 Avrupa Para Gençlik Oyunları, Mersin 2025 Dünya Bedensel Engelliler Plaj Oyunları ve Mersin 2026 Dünya Bedensel Engelliler Gençlik Oyunları gibi önemli etkinlikleri de kapsıyor.

Sponsorluk sürecine dair açıklama yapan TMPK Başkanı Murat Aksu, “Intercity gibi sektördeki lider markalardan birinin komitemize ve Paralimpik sporcularımıza destek olması büyük bir gurur. Bu anlaşma, 2028 Los Angeles Paralimpik Oyunları öncesinde bize önemli bir motivasyon sağlayacak ve sporcularımızın başarılarına katkıda bulunacak. Bu destek, yalnızca sporcularımız için değil, ülkemizin paralimpik spor alanındaki hedefleri için de oldukça kıymetli. Sporcularımızın gösterdiği azim ve elde ettikleri başarılar, Türkiye’nin spor kültürüne ilham veriyor. Bu iş birliği sayesinde daha büyük hedeflere ulaşacağımıza kesinlikle inanıyorum” dedi.

Intercity Yönetim Kurulu Başkanı Vural Ak ise, TMPK’ye ana sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.