Söke’de Uyuşturucu Ticareti Yapan İki Şüpheli Yakalandı

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı, Yuva Mahallesi’nde H.A. ve A.A. isimli iki kişiyi uyuşturucu ticareti yaparken yakaladı. Baskında 15 gram metanfetamin, bir hassas terazi ve iki cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem sürüyor.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı, Yuva Mahallesi'nde H.A. ve A.A. isimli

Aydın’ın Söke ilçesinde jandarma, bir adrese yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 2 kişi gözaltına alındı ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Söke İlçe Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu üretimi ve ticaretiyle ilgili bir çalışma başlattı. Elde edilen bilgilere göre, ekipler Yuva Mahallesi’nde ikamet eden H.A. ve A.A. isimli şahısların uyuşturucu ticareti yaptığına dair istihbari verilere ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 15 gram metanfetamin, bir hassas terazi ve iki cep telefonu bulundu. Gözaltına alınan şahıslar hakkında yürütülen adli süreç ise devam ediyor.