Bolu’da Kontrolden Çıkan Araç Takla Attı ve Yangın Çıkardı; 1 Yaralı

Bolu’da, Yaşar B. yönetimindeki otomobil, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve takla atarak alev aldı. Yolcu Gülname K. yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde itfaiye yangına müdahale etti, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da, Yaşar B. yönetimindeki otomobil, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda

Bolu’da bir otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yanmaya başladı. Bu kazada, araçta bulunan bir yolcu yaralandı.

Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolu üzerinde gerçekleşti. İddialara göre, Yaşar B. yönetimindeki 35 S 2493 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi ile birlikte kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil takla attı ve kısa bir süre sonra alev aldı.

Olayı gören diğer sürücüler, durumu hemen yetkililere bildirerek sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinin olay yerine gelmesini sağladı. Araçta yolcu konumunda bulunan Gülname K., kazada yaralanarak ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla kontrol altına alındı.

Ayrıca, kaza meydana gelen bölgede yaşayan Orhan Yıldırım, “D-100’den koparak gelen aracın hızı 120-130 kilometreyi buldu. Bu noktada 30 km/h hız sınırı var ancak bunu dikkate alan yok. Burada bir EDS olması gerektiğini düşünüyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır.