Melikgazi Belediyesi, Faizsiz 36 Ay Vade ile 19 Daireyi İhaleye Çıkardı

Melikgazi Belediyesi, tamamen faizsiz ve vade farksız ödeme imkanı sunarak Kazım Karabekir ve Anbar Mahallesi’nde 19 daire satışı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu ihalelerin ev sahibi olma hedefiyle devam edeceğini belirtti. Ev alan vatandaşlar, bu fırsattan ötürü teşekkür etti.

Melikgazi Belediyesi, tamamen faizsiz ve vade farksız ödeme imkanı sunarak

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir ve Anbar Mahallesi’nde kendi mülkiyetinde bulunan 19 dairenin satışını gerçekleştirerek, vatandaşlara tamamen faizsiz ve 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuyor.

Ev sahibi olma hayali kuran bireyler için zaman zaman ihale düzenlediklerini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Mülkiyetinde bulunduğumuz Kazım Karabekir ve Anbar Mahallelerindeki 19 dairemizi ihale usulü ile satışa sunduk. Faizsiz satış yapma felsefesi ile pek çok daireyi gerçek sahipleriyle buluşturduk. Belediyemizden daire alacak olan vatandaşlarımız bu faizsiz ödeme kolaylığından son derece memnun. Amacımız, insanların ev sahibi olup burada yaşamalarını sağlamak. Kentsel dönüşüm projelerimizle önemli adımlar atıyoruz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projelerimizin 3. etabına başlayacağız ve 2. etabımız da sona yaklaşıyor. Aydınlıkevler Mahallesi’nde kentsel dönüşümün temellerini atıyoruz. Diğer bazı mahallelerimizde de sürpriz kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirilecek. Melikgazi Belediyesi, birçok büyükşehir belediyesinin cesaret edemediği bu tür projeleri başarıyla uyguluyor. İhaleden elde edilen gelir, ilçemize yeni sosyal konut projeleri ve hizmet yatırımları için kaynak sağlayacak. İhalelerimiz devam edecek; evlerini alan vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dilerim” ifadelerini kullandı.

İhaleden ev alan vatandaşlar ise, kendilerine sağlanan faizsiz ev sahibi olma fırsatı için Başkan Palancıoğlu’na teşekkür ettiklerini belirttiler.