Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Jandarma, Uyuşturucu Şüphesiyle Durdurduğu Şahsın Ardından Diğer Bir Zanlıyı Gözaltına Aldı

    Afyonkarahisar’da jandarma ekipleri, devriye sırasında şüpheli İ.Ö.’yü durdurdu. Üzerinde 142 kullanımlık uyuşturucu bulunan İ.Ö., bu maddeleri K.B.’den aldığını belirtti. İki şahsın evine yapılan baskında daha fazla uyuşturucu ve cep telefonları ele geçirildi.

    Afyonkarahisar'da jandarma ekipleri, devriye sırasında şüpheli İ.Ö.'yü durdurdu. Üzerinde 142

    Afyonkarahisar’da devriye görevi yürüten jandarma ekipleri, şüpheli bir kişiyi durdurdu ve yapılan aramada uyuşturucu madde buldu. Gözaltına alınan kişinin, uyuşturucu alışverişi yaptığı kişinin adını vermesi üzerine, o şahıs da gözaltına alındı.

    Edinilen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sülümenli Karakol Komutanlığı’nın devriye görevi sırasında şüpheli bir şahsa müdahale edildi. Üst araması yapılan İ.Ö. isimli kişiden, 5 parça halinde 142 kullanımlık uyuşturucu emdirilmiş peçete ele geçirildi. Yakalanan şahıs, uyuşturucuyu K.B. isimli bir kişiden temin ettiğini ifade etti. Bunun üzerine jandarma ekipleri, K.B. ve İ.Ö.’nün ikametlerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 15 kullanımlık uyuşturucu emdirilmiş peçete ile 2 cep telefonu bulundu. Gözaltındaki şahısların jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.