Ahlat’taki İnşaatta Doğalgaz Borusu Zarar Görünce Kısa Süreli Panik Yaşandı

Editör
1 Min Read

Bitlis’in Ahlat ilçesindeki bir inşaat alanında, temel kazısı sırasında doğalgaz boru hattının hasar görmesi sonucu kısa süreli bir panik yaşandı.

Elde edilen bilgilere göre, Selçuklu Mahallesi’nde inşaatı devam eden bir apartmanın temel çalışmaları sırasında iş makinesi, birkaç metre derinlikte yer alan doğalgaz hattına zarar verdi. Bu durum, borudan gaz sızması ile sonuçlanınca, çevrede bulunan insanlar endişeyle bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından, itfaiye, polis ve doğalgaz ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Güvenlik amaçlı olarak, sızıntının olduğu alan emniyet şeridiyle kapatılarak halkın yaklaşmasına engel olundu. Ekipler, boru hattındaki gaz akışını durdurarak durumu kontrol altına aldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış