Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Samsun’da Abisiyle Tartışan Genç, Tüfekle Açtığı Ateşle Hem Kendini Hem de Abisini Yaraladı, Tutuklandı

    Samsun’da H.İ.K. (25), tartıştığı ağabeyi G.K. (33) ile kavga ederken yere doğru tüfek açtı. Saçmalar iki kardeşi de yaraladı. Başarılı tedavi sonrası H.İ.K. tutuklanırken, G.K. da gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı.

    Samsun'da H.İ.K. (25), tartıştığı ağabeyi G.K. (33) ile kavga ederken

    Samsun’da, evinde ağabeyiyle tartıştıktan sonra tüfeğiyle rastgele ateş açarak hem kendini hem de abisini yaralayan genç, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

    Olay, İlkadım ilçesindeki Hastane Mahallesi’nde önceki gece gerçekleşti. 25 yaşındaki H.İ.K., tartıştığı 33 yaşındaki ağabeyi G.K.’ye sinirlenip tüfeğiyle yere ateş etti. Tüfekten çıkan mermiler, seken parçalarla hem H.İ.K.’nin hem de G.K.’nin bacaklarına isabet etti. Yaralı olan H.İ.K., hastaneye götürülürken, ağabeyinin olay yerinden kaçtığı öğrenildi. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, G.K.’yi kısa süre içinde yakaladı. Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen G.K., nöbetçi mahkeme önünde ifade verdikten sonra tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.