Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesiyle Çilimli’de gerçekleştirilen bir operasyonda, KOM ekipleri tarafından durdurulan araçta 21 yaşındaki bir gencin bulunduğu ve arama esnasında araçtan 300 uyuşturucu hap teslim ettiği bildirildi.
Düzce’nin Çilimli ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın inisiyatifiyle Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen takip ve denetim faaliyetleri sırasında, Sakarya plakalı bir araç durduruldu. Araç içindeki üç kişinin üst araması yapıldığı sırada, S.D. (21) isimli birey, araçta bulunan 300 sentetik uyuşturucu hapı jandarma görevlilerine teslim etti. Olayla ilgili olarak adli mercilere sevk edilen S.D., Düzce Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.
Düzce’de 21 Yaşındaki Genç, Araçta Bulunan 300 Uyuşturucu Hapı Polise Teslim Etti
Düzce’nin Çilimli ilçesinde, KOM ekipleri tarafından durdurulan Sakarya plakalı araçta 21 yaşındaki S.D., 300 uyuşturucu hapı jandarma ekiplerine teslim etti. S.D., adli mercilere sevk edilerek tutuklandı.

