Erzincan’da düzenlenen Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden bir grup öğrenci, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba’yı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Baybaba, makam koltuğunu bir kız öğrenciye devretme jestinde bulundu.
“10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyaret, öğrencilerin Emniyet Müdürü ile olan buluşmasını sağladı. Temsilcilik yapan öğrenci, oturduğu koltukta telsiz anonsu yaparak bu özel anı taçlandırdı.
Emniyet Müdürü Baybaba, öğrencilerin bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Erzincan’da Öğrencilerden Emniyet Müdürü Baybaba’ya Ziyaret ve Temsili Makam Devir Töreni
Erzincan’da Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hacı Ali Akın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba’yı ziyaret etti. Baybaba, bir kız öğrenciye makam koltuğunu devrederek, ona temsili olarak oturduğu sırada telsiz anonsu yaptırdı.
