Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Anaokulu’nun minik öğrencileri ve öğretmenleri, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Polis eskortu ile emniyet müdürlüğüne ulaşan çocuklar, burada İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan ve çalışanlar tarafından karşılandı. Program, saygı duruşunun ardından öğrencilerin okuduğu şiirlerle Polis Haftası’nın coşku içinde kutlanmasıyla başladı.
Ziyaret sırasında iki öğrenci, Türk bayrağını Emniyet Müdürü İsmail Ayhan’a takdim etti. Emniyet birimlerini gezen öğrenciler, polislik mesleği hakkında bilgi edinme fırsatı buldu. Ziyaret, topluca çekilen bir fotoğraf ile sona erdi.
Emniyet yetkilileri, öğrencilerin bu nazik ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade etti. Tatvan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, “Bugün, polis teşkilatımızın 180. yıl dönümünü kutlamakta olduğumuz bu özel günde, anaokulu öğrencilerimizi emniyet müdürlüğümüzde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Anaokulu Müdürü Okan Katar ise, “Altı öğretmenimiz ve toplamda 120 öğrencimizle, Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 180. yılı münasebetiyle Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Vatanımız, değerli polislerimize emanet” diyerek düşüncelerini paylaştı.