Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Eskişehir’de tramvay yolunda tehlikeli scooter kullanımı vatandaşları tedirgin etti

    Eskişehir’de, İki Eylül Caddesi’nde bir scooter ile seyahat eden iki kişi, tramvay yolunda ilerleyerek yayaların ve sürücülerin güvenliğini tehlikeye attı. Bu durum, çevredeki vatandaşlardan büyük tepki topladı.

    Eskişehir'de, İki Eylül Caddesi'nde bir scooter ile seyahat eden iki

    Eskişehir’de, tramvay hattı üzerinde bir scooter’a binen iki kişi, yanlarından geçen yayalara çalarak dikkat çekti. Bu durum, vatandaşların tepkisine neden oldu.

    Şehrin en yoğun bölgelerinden biri olan İki Eylül Caddesi’nin araç trafiğine kapalı olduğu bilinirken, bu alanda tramvay yollarının yer aldığı ve yayaların sıkça bulunduğu noktada trafik düzenlemelerinin ihlal edildiği gözlemlendi. Scooter’ı paylaşarak yola çıkan ve halkın arasından geçerken zille uyarıda bulunan bu kişiler, tehlikeli bir duruma yol açtı. Ortaya çıkan olay, çevredeki vatandaşların kaygı ve tepkisini topladı.