Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sarıkamış’ta Bayram Hazırlıkları Sürüyor, Alışveriş Yerleri Dolup Taşıyor!

    Sarıkamış’ta Ramazan Bayramı öncesi çarşı ve pazar yerlerinde alışveriş yoğunluğu arttı. Vatandaşlar, giyim ve tatlı ürünleri için mağazalara hücum ederken, esnaf ise müşteri sayısındaki artıştan memnun olduklarını belirtti. Yetkililer, alışverişlerin son güne bırakılmaması gerektiği uyarısında bulundu.

    Sarıkamış'ta Ramazan Bayramı öncesi çarşı ve pazar yerlerinde alışveriş yoğunluğu

    Sarıkamış’ta Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte, çarşılarda ve pazar yerlerinde hareketlilik artmış durumda. İnsanlar bayram için alışverişlerini tamamlamak üzere giyim mağazaları, şekerleme satan yerler ve marketlere akın etti.

    Özellikle şeker, çikolata, tatlılar ve kuruyemiş satan dükkanlarda uzun kuyruklar gözlemlenirken, esnaflar kalabalıktan memnun olduklarını ifade etti. Ayrıca, giyim mağazalarında da bayram alışverişi nedeniyle canlı bir atmosfer yaşanıyor. İnsanlar indirimli ürünler bulmak amacıyla günün erken saatlerinden itibaren alışverişe çıktılar.

    Bayramın getirdiği yoğunluğu dile getiren esnaflar, son günlerde müşteri sayısındaki artıştan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Bayram için şeker ve çikolatalara ciddi bir talep var ve bu durum beklediğimizden daha fazla” şeklinde konuştu.

    Yetkililer, alışveriş yoğunluğu nedeniyle vatandaşların son güne bırakmamaları konusunda uyarılarda bulunurken, esnaf da bayram süresince hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti.