Çameli’de İftar Programında Başkan Arslan ve Subaşıoğlu İhtiyaç Sahiplerine Ulaşan Yemek Hizmetini Vurguladı

Denizli’nin Çameli ilçesindeki iftar programında, Başkan Cengiz Arslan, katılımcılarla bir araya geldi. AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ihtiyaç sahiplerine yönelik yemek dağıtımını övdü. Ziyaret sonrası esnaflara bayram dileklerini iletti.

Denizli'nin Çameli ilçesindeki iftar programında, Başkan Cengiz Arslan, katılımcılarla bir

Denizli iline bağlı Çameli ilçesinde, Çameli Belediyesi tarafından organize edilen iftar programında Başkan Cengiz Arslan, yerel halkla bir araya geldi. İftar yemeğinde konuşan AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyenin her gün 31 mahallede ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştırma faaliyetlerini takdirle karşıladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve ekibi, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ofisinde ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında, ilçede gerçekleştirilen projeler ve yürütülen çalışmalar üzerinde durulurken, Çameli’nin gelişimine katkı sağlayacak yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret sonrasında heyet, Belevi Mahallesi’nde hayatını kaybeden Merhume Sultan Genç’in ailesine başsağlığı dileklerini iletmek için taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra Başkan Subaşıoğlu, Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Fethi Uğur ile birlikte yörenin esnaflarını ziyaret ederek, yaklaşan Ramazan Bayramı ve kandil geceleri dolayısıyla iyi dileklerde bulundu. Esnaflar, bu sıcak ziyaretleri için heyete teşekkürlerini sundu.

Hayri Dev Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programında, mahalle muhtarları, belediye çalışanları, üniversite öğrencileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri bir araya geldi. Kadir Gecesi öncesi düzenlenen bu etkinlikte katılımcılar, birlikte oruçlarını açarak dualar etti ve sohbetler gerçekleştirdi. Program sonunda, AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve ilçe başkanları, tüm katılımcılara Ramazan Bayramı kutlamalarını ileterek hayırlı kandiller diledi.

“Ramazan Bayramında, sevdiklerimizle birlikte güzel bir bayram geçirmeyi umut ediyoruz,” diyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Sarıca, Ramazan ayının sona yaklaştığını belirtti. “Geçtiğimiz yıl da burada sizlerle bir araya gelmiştik. Ancak bu hayırlı ayda aramızdan ayrılan dostlarımızı unutmayalım. Katılımınız için herkese teşekkür ediyorum. Tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum,” ifadelerini kullandı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, akşam iftarı için düzenlenen programa katıldığında, 31 mahalledeki ihtiyaç sahiplerine her gün yemek dağıtıldığını öğrenmenin kendisi için yeni bir bilgi olduğunu ifade etti. “Çameli ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkanla bir araya geldikten sonra esnaflarımızı da ziyaret ettik. Cengiz Arslan Başkanımıza ve Çameli Belediyesine teşekkür ediyorum. İhtiyaç sahiplerine, gençlerimize, yaşlılarımıza ve engelli bireylere günlük yemek hizmeti sunulması çok değerli bir başarı. Çameli halkının ve Denizli’nin tüm Müslümanlarının Ramazan Bayramı’nı kutluyorum,” dedi.