Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bakan Göktaş, Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelen Karabağ şehitlerinin çocukları ile bir araya geldi

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Azerbaycan’dan gelen Karabağ şehitlerinin çocuklarıyla buluştu. Göktaş, Türk-Azerbaycan kardeşliğine dikkat çekerek, bu tür ziyaretlerin dostluğu güçlendirdiğini ifade etti. Ayrıca, şehit ailelerine destek veren Sevinç Alizade Asgerhan’a da teşekkür etti.

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Azerbaycan'dan gelen

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye’ye gelen Karabağ şehitlerinin çocuklarıyla bir araya geldi. Göktaş, Azerbaycan’da “Zafer Şehit Aileleri Destek İçtimai Birliği”nin düzenlediği etkinlikler çerçevesinde, Türk dünyasının pek çok kesiminden gelen şehit çocuklarını Bakanlık Toplantı Salonu’nda ağırlandı. Göktaş, bu özel konukları misafir etmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Sizler Azerbaycan’ın kahraman evlatlarının bize emanetisiniz. Sizlerle bir arada olmak, sizleri burada misafir etmek bizim için büyük bir değer” ifadelerini kullandı.

    Azerbaycan ile Türkiye arasındaki kardeşliğin altını çizen Göktaş, “Her zaman gönülden bağlı iki ülkeyiz. Aynı köklerden besleniyor, sevinçlerimizde ve acılarımızda birleşiyoruz. Bu tür ziyaretler, ülkelerimiz arasındaki dostluk ve dayanışmayı daha da güçlendiriyor” dedi. Ziyaretleri için çocuklara teşekkür eden Göktaş, “Umarım Türkiye’den güzel anılarla ve yeni kardeşlik hikayeleriyle ayrılırsınız” temennisinde bulundu. Ayrıca, Zafer Şehit Aileleri Destek İçtimai Birliği Başkanı Sevinç Alizade Asgerhan da Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, Karabağ’daki şehitler ve şehit çocukları hakkında bilgiler sundu.