Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da Yetim Çocuklar İçin İftar Programı Gerçekleştirildi

    Elazığ’da İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, yetim çocuklar için iftar etkinliği düzenledi. Programa Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu ve İl Müftüsü İrfan Üstündağ katıldı. Üstündağ, şu an 130 yetime burs verildiğini duyurdu. Etkinlik, çocuklara hediye verilmesiyle sonlandı.

    Elazığ'da İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı, yetim çocuklar için

    Elazığ’da, Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi ve Kadın Kolları’nın iş birliğiyle yetim çocuklar ve ailelerine yönelik anlamlı bir iftar etkinliği gerçekleştirildi.

    Programa, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu’nun eşi Dr. Ayfer Hatipoğlu’nun yanı sıra, Elazığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Fatma Yağız Kotan ve İl Müftü Yardımcısı Hatice Arslan gibi önemli isimler katıldı. Ayrıca “Unutursan Yetim Kalır” Projesi kapsamında yıl boyunca destek gören çok sayıda yetim çocuk ve aileleri de etkinlikte yer aldı.

    Müftü Üstündağ, şu anda 130 yetime burs verildiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

    Etkinlik, çocuklara bayram harçlıklarının ve hediyelerinin takdim edilmesiyle son buldu.