Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bandırma’da Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı

    Bandırma’da bir trafik kazası sonucunda Muhammet OK (50) yaşamını yitirdi, B.D. (25) yaralandı. OK, kullandığı araçla orta refüje çarpıp, kırmızı ışıkta duran B.D.’nin aracına çarptı. Yaralı B.D. hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Bandırma'da bir trafik kazası sonucunda Muhammet OK (50) yaşamını yitirdi,

    Balıkesir’in Bandırma ilçesinde gerçekleşen trafik kazası sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

    Olay, Bandırma Sanayi Sitesi’nin ana giriş kapısındaki trafik ışıklarında meydana geldi. Alınan bilgiler doğrultusunda, 50 yaşındaki Muhammet OK yönetimindeki 10 ZU plakalı otomobil, Eti Maden ışıklarından Atatürk Caddesi yönünde ilerlerken Sanayi kavşağına yaklaştığı sırada orta refüje çarptı. Kontrolden çıkan araç, kırmızı ışıkta bekleyen 25 yaşındaki B.D. idaresindeki 10 BB plakalı araca çarparak iki aracın da refüje çıkmasına neden oldu.

    Kazanın ardından durumun bildirilmesiyle birlikte olay yerine 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, 10 ZU plakalı aracın sürücüsü Muhammet OK’un olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı sürücü B.D. ise ambulansla Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. B.D.’nin genel sağlık durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Muhammet OK’un cenazesi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

    Kazaya ilişkin olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.