AK Parti Ağrı İl Başkanı İlhami Yıldız, Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında İshak Paşa Erkek Öğrenci Yurdu’nda iftar düzenleyerek öğrencilerle buluştu.
Genç bireylerle hoş sohbetler gerçekleştiren Yıldız, eğitim süreçlerinde başarılı olmaları için her türlü yardımı sunmaya devam edeceklerini açıkladı.
Ramazan’ın dayanışma, birlik ve paylaşım ayı olduğunu vurgulayan Yıldız, öğrencilerin yalnızca akademik başarılarıyla ilgilenmeyip, sosyal ve kültürel gelişimlerine de destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.
Etkinliğin sonunda, öğrencilerle aynı masayı paylaşmanın kendine büyük bir mutluluk verdiğini belirten Yıldız, tüm öğrencilere başarılar dileyerek Ramazan ayının herkes için huzur ve barış getirmesini umdu.
Öğrenciler de iftar programında kendileriyle bir araya gelen Yıldız’a duydukları minnettarlığı ifade etti.
AK PARTİ BURSA İL BAŞKANLIĞI 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ.