Alaçam’da Kumar Operasyonu: Dernek Binasında Kumar Oynayan 4 Kişiye Cezai İşlem Uygulandı

Samsun’un Alaçam ilçesindeki bir dernek binasında kumar oynandığı belirlenerek polis operasyonu yapıldı. Kumar oynayan S.K., F.Y., Ö.N. ve S.Ö.K. toplam 36 bin 988 TL ceza aldı. Dernek Müdürü İ.T.U. hakkında ise adli işlem başlatıldı.

Samsun'un Alaçam ilçesindeki bir dernek binasında kumar oynandığı belirlenerek polis

Samsun’un Alaçam bölgesinde bulunan bir dernek binasında kumar aktiviteleri yapıldığı belirlenerek, emniyet güçleri tarafından bir operasyon gerçekleştirildi.

Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen denetim sırasında, kumar oynayan S.K. (49), F.Y. (44), Ö.N. (61) ve S.Ö.K. (45) isimli şahıslara işlem yapıldı. Bu bireylere toplamda 36 bin 988 TL tutarında idari para cezası kesilirken, derneğin mesul müdürü İ.T.U. (54) hakkında “kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçlamasıyla hukuki süreç başlatıldı.