Jandarma, Lösemili Çocukların Anneleriyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Hastanede Kutladı

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında lösemili çocuklar ve anneleriyle buluşarak kutlama gerçekleştirdi. Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği, hastanede ziyaretler yaparak hediyeler dağıttı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nın Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde hastanelerde lösemi tedavisi gören çocuklar ve anneleriyle buluştu.

Bu özel gün nedeniyle, İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ndeki lösemili çocuklar ve annelerine çeşitli hediyeler takdim edildi. Ziyaret sırasında sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelinerek moral verildi.