Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Talas Belediyesi, Deprem Haftası’nda Cumhuriyet Meydanı’nda farkındalık stantı açtı

    Talas Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda stant açarak deprem farkındalığı oluşturan çalışmalarını sergiledi. Vatandaşlara, deprem anındaki önlemler ve parklardaki deprem konteynerlerindeki hayati malzemeler hakkında bilgi verildi. Minikler de stant ilgi gösterdi.

    Talas Belediyesi, 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı'nda

    Talas Belediyesi, 1-7 Mart tarihleri arasında düzenlenen Deprem Haftası etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bir stant kurdu.
    Açılışı yapılan bu stantta, Talas Belediyesi’nin deprem bilincini artırmaya yönelik gerçekleştirdiği projeler sergilendi. Ziyaretçilere, deprem anında alınması gereken tedbirlerin yanı sıra, ilçedeki parklarda bulundurulan deprem konteynerlerinde bulunan hayati malzemeler hakkında bilgi verildi. Ayrıca, bu malzemelerin kullanımıyla ilgili detaylı bilgilendirme de yapıldı.
    Talas Belediyesi’nin deprem farkındalık standı, yalnızca yetişkinlerin değil, çocukların da yoğun ilgisini çekti.