Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ümmügülsüm Coşkun’un Akülü Araba Hayali Gerçekleşti

    Niğde’nin Şeyhler Köyü’nden Ümmügülsüm Coşkun, kısmi felç nedeniyle yürüyemediği için akülü araba hayalini gerçekleştirdi. Rehabilitasyon merkezindeki öğretmenler, sosyal medyada başlattıkları kampanya ile İyilik Ailesi’nden yardım aldı. Araç, polis memuru Mustafa Şahin ve Niğde Belediyesi personeli İsmail Tekin tarafından teslim edildi.

    Niğde'nin Şeyhler Köyü'nden Ümmügülsüm Coşkun, kısmi felç nedeniyle yürüyemediği için

    Kısmi felç sebebiyle yürüyemeyen Ümmügülsüm Coşkun’un uzun zamandır hayalini kurduğu akülü araba nihayet sahiplenildi.

    Niğde’nin Çiftlik ilçesinde ikamet eden Ümmügülsüm Coşkun, tedavi için gittiği rehabilitasyon merkezinde öğretmenlerine akülü arabaya ihtiyaç duyduğunu ve bu amaçla kapak biriktirdiğini aktardı.

    Duyarlı öğretmenler, hemen harekete geçerek sosyal medya üzerinden Ümmügülsüm’ün arzusunu duyurdu. Bu çağrıya duyarsız kalmayan İyilik Ailesi, Türkiye genelinde sürdürdüğü Gönüllere Dokunma Projesi aracılığıyla Ümmügülsüm Coşkun’un hayalini gerçeğe dönüştürdü. Polis Memuru Mustafa Şahin’in sağladığı akülü araç, Niğde Belediyesi’nden İsmail Tekin tarafından Ümmügülsüm Coşkun’a teslim edildi.

    Artık akülü arabasına kavuşan Coşkun, büyük bir sevinçle bu anlamlı destek için herkese teşekkür etti.