Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İkizce’de Su Deposuna Düşen Yaşlı Adam Boğularak Hayatını Kaybetti

    Ordu’nun İkizce ilçesinde 75 yaşındaki Ahmet Zompur, su deposundaki arızayı onarmak isterken 2,5 metre derinliğinde suya düştü ve boğularak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

    Ordu'nun İkizce ilçesinde 75 yaşındaki Ahmet Zompur, su deposundaki arızayı

    Ordu’ya bağlı İkizce ilçesinde, evinin su deposundaki arızayı düzeltmeye çalışan 75 yaşındaki bir adam, talihsiz bir kaza sonucu boğularak hayatını kaybetti.

    Yenice Mahallesi’nde gerçekleşen olay, yaşlı adam Ahmet Zompur’un 2,5 metre yüksekliğindeki su deposuna çıkmasıyla başladı. Depodaki sorunu çözmeye çalışırken, aniden su dolu bölüme düşen Zompur, burada boğuldu. Olay üzerine hemen çağrılan sağlık ekipleri, Zompur’un yaşamını yitirdiğini tespit etti. Gençlik yıllarını geride bırakan bu yaşlı şahsın cesedi, otopsi işlemleri için Ordu Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

    Kaza ile ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.