Ana SayfaGüncelElazığ'da Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan'da Pideyi 7 TL'ye Satışa Sunacak

Elazığ’da Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan’da Pideyi 7 TL’ye Satışa Sunacak

Elazığ’da bulunan Halk Ekmek Fabrikası, Ramazan ayı sebebiyle uygun fiyatlarla kaliteli ekmeklerin yanı sıra pideyi de satışa sunacağını duyurdu. Pidenin fiyatı 7 TL olarak belirlendi.

Elazığ Belediyesi’nin açtığı Halk Ekmek Fabrikası, katkı maddesi içermeyen nitelikli ekmekleri halkın hizmetine sunarak önemli bir memnuniyet yaratmayı sürdürüyor. Ramazan ayı kapsamında özel olarak pide üretimi de yapılacak. 200 gramlık pidenin fiyatı 7 lira, 400 gramlıkların ise 14 lira olarak belirlenmiştir. Pidelerin, Ramazan ayının başlangıcıyla birlikte satış noktalarında yer alması bekleniyor.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Halk Ekmek Fabrikası’nı modern teknolojilerle donatarak hizmete açtık. Günlük ortalama 20 bin ekmek üreterek sağlıklı ve kaliteli ekmekleri halkımıza ulaştırıyoruz. Sunulan hizmetten vatandaşlarımızın memnun kalması bizi oldukça sevindiriyor. Tüm hemşehrilerime hayırlı ve bereketli bir Ramazan diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Elazığ’da 160 Üreticiye Süt Soğutma Tankı Dağıtımı Gerçekleşti

Elazığ’da İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, DAP Bölge Kalkınma İdaresi destekli projeyle 160 üreticiye süt soğutma tankı dağıttı. Bu adım, modern süt üretimini teşvik ederek kırsal kalkınma ve hayvancılık sektörünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

Afyonkarahisar’da AFAD, Vatandaşlara Afet Farkındalık Eğitimi Düzenledi

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Başmakçı'da afet farkındalık eğitimi düzenledi. Eğitimde, afet bilinci, insani yardım, psikososyal destek ile çadır kurma ve yangın söndürme konuları ele alındı. AFAD, toplumun her bireyinin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, GreenMetric Sıralamasında Dört Yılda 367 Basamak Yükseldi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Universitas Indonesia tarafından düzenlenen GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralaması'nda 2025 yılı itibarıyla 254. sıraya yükseldi. Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, son dört yılda 367 basamak birden çıkarak sürdürülebilirlikte önemli bir ivme kazandıklarını açıkladı. Bu süreçte enerji tasarrufu ve çevre projeleri büyük rol oynadı.

MSKÜ’de Sürdürülebilir Yaşam Günü Etkinliği ile Doğa-İnsan İlişkisi Yeniden Ele Alındı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, "DENGE Belgeseli ile Sürdürülebilir Yaşam Günü" etkinliğiyle sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturdu. Atölye çalışmaları, belgesel gösterimi ve panel ile geniş bir kitleye hitap eden program, çevresel konuları interaktif bir şekilde ele aldı. Etkinlik, Prof. Dr. Hatice Hicret Görgülü'nün moderatörlüğünde gerçekleştirilen bir panel ile sona erdi.

Boşanma Aşamasındaki Kadın, Adliye Önünde Eşinin Saldırısına Uğradı

Aydın'ın Efeler ilçesinde, boşanma aşamasındaki G.G., eşi S.G. tarafından adliye önünde bıçaklandı. S.G., defalarca saldırdıktan sonra kaçmaya çalışırken polis tarafından havaya ateş açılarak yakalandı. G.G. hastaneye kaldırıldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma başlatıldı.