Taşköprü Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilçede özel bir etkinlik düzenledi. Ramazan ayının gelmesi sebebiyle hazırlanan bu programda, bölgedeki kadınlar eğlenceli bir gece geçirdi. Açık Hava Düğün Salonu’nda yapılan etkinlikte, yerel sanatçılar Cemal Bilgin ve Ilgaz, performanslarıyla katılımcılara keyifli anlar sundu. Cemal Bilgin’in duygusal şarkıları ile Ilgaz’ın dinamik konseri, kadınları coşturdu.
Etkinlikte bir konuşma yapan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, kadınların toplumun temel direği olduğunu belirtti. Arslan, “Kadınlarımız, gösterdikleri çaba ve fedakarlıklarıyla toplumda büyük bir öneme sahiptir. Onlara minnettarız ve haklarını asla ödeyemeyiz. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Arslan, program sırasında Cemal Bilgin ve Ilgaz’a plaket takdim ederken, eşi Nebahat Arslan ile birlikte kadınlarla pasta keserek bu özel günü kutladı.