Sivas’ta Polis Ekipleri, İstanbul’dan Kaçırılan Silahları Ele Geçirip 4 Kaçakçıyı Adliyeye Gönderdi

Sivas’ta polisin düzenlediği operasyonla, İstanbul’dan getirilen silahlar ele geçirildi. 16 tabanca ve 15 mermi bulundu; U.A., B.L., F.K. ve M.T. gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

Sivas'ta polisin düzenlediği operasyonla, İstanbul'dan getirilen silahlar ele geçirildi. 16

Sivas’ta gerçekleştirilen bir operasyonda, İstanbul’dan getirilen ve satışa hazırlanmış silahlar güvenlik güçleri tarafından ele geçirildi. Silah kaçakçılığı yapma şüphesiyle yakalanan dört kişi, mahkemeye sevk edildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğü, istihbarat bilgileri doğrultusunda İstanbul’dan temin edilen tabancaların Sivas’ta satışa sunulacağını belirledi. Bunun üzerine, polis ekipleri kent merkezinde bir adresi hedef alan bir operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramada, 16 tabanca ve 15 mermi ele geçirildi. İstanbul’dan Sivas’a silah getirerek satışını yapmaya çalışan U.A. (29), B.L. (29), Sivas’ta yaşayan F.K. (46) ve M.T. (36) gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye gönderildi.