Antalyaspor’un Başkanı Sinan Boztepe, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş ile oynanan maç sonrası yaptığı açıklamada, “Şu an lig bizim için daha fazla önem taşıyor” dedi.
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu’nun son haftasında Beşiktaş’la karşılaşarak 2-1’lik bir mağlubiyet aldı. Maçın ardından konuşan Boztepe, Beşiktaş’ı tebrik ederek, “Kupayı hedef olarak belirlemiştik ama sonuçta istediğimiz gibi olmadı. Beşiktaş’ı kutluyoruz. Ayrıca Bodrumspor ile birlikte Beşiktaş, bir üst tura geçmeyi başardı. Biz ise kaybederek tura veda etmiş olduk. Gelecek yıl için planlarımızı yapıyoruz. Bugün burada oynadığımız maç keyifliydi, ancak arzuladığımız sonucu alamadık” şeklinde ifadeler kullandı.
Boztepe, Anadolu takımlarının hem ligde hem de kupada mücadele etme şartlarının elverişli olmadığını belirterek, “Futbolda bazen işler yolunda gitmiyor. Şimdi önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız. Lige tamamen konsantre olmuş durumdayız. Bizim için şu an en büyük önem taşıyan unsur ligdir. Planlamamız da buna göreydi. Anadolu kulüplerinin mevcut durumu oldukça zorlu, bu şartlarla sezonu tamamlamak daha da güç hale geldi. Önemli olan lig ve onun üzerindeki maçlara odaklanmalıyız” dedi.