Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Galatasaray, Fenerbahçe derbisi öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasındaki Fenerbahçe derbisi için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde son antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki çalışmada pas ve taktik çalışmalar yapıldı. Ayrıca, tedavi sürecindeki Mauro Icardi, antrenmanda takım arkadaşlarına destek ziyaretinde bulundu.

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki Fenerbahçe derbisi için Florya

    Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi için hazırlıklarını, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği bir antrenman ile tamamladı.

    Teknik Direktör Okan Buruk eşliğinde gerçekleştirilen çalışma, dinamik ısınma hareketleriyle başladı ve iki gruptan oluşan futbolcularla 8’e 2 pas idmanıyla devam etti. Antrenman, taktik çalışmalara odaklanarak sona erdi.

    Sakatlığı süren Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, dün İstanbul’a dönerken, antrenman sırasında takım arkadaşlarına selam vermek için ziyarette bulundu.