Gaziantep’te Ağ ile Avlanma Yasağını İhlal Eden 9 Kişi Suçüstü Yakalandı

Gaziantep’te ağ ile avlanma yasağını ihlal eden 9 kişi, jandarma tarafından yakalanarak suçüstü yapıldı. Oğuzeli ve Nizip’te tespit edilen şahıslar O.K., M.K., Z.G., S.Y., İ.A.Ö., H.T., T.Y., M.İ.Y., ve M.A.’nın yanında 800 kg balık ve diğer malzemelere el konuldu.

Gaziantep'te ağ ile avlanma yasağını ihlal eden 9 kişi, jandarma

Gaziantep’te yasak avlanma faaliyetlerine yönelik operasyon gerçekleştiren jandarma, ağ ile avcılık yapan 9 kişiyi suçüstü yakaladı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Asayiş Timleri, Oğuzeli ve Nizip ilçelerindeki Doğanpınar ve Birecik barajları çevresinde, önleyici devriye faaliyetleri düzenledi. Bu devriye sırasında, ağ kullanarak balık avlayan O.K., M.K., Z.G, S.Y., İ.A.Ö., H.T., T.Y., M.İ.Y. ve M.A. isimli 9 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Operasyonda yapılan kontroller sonucunda toplamda 800 kilogram balık, 1,500 metre av ağı, 12 balık kafesi ve 4 şişme bot gibi malzemeler ele geçirildi.

Yakalanan bu 9 şüpheli hakkında idari işlem başlatılırken, elde edilen malzemeler Gaziantep Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.