Mersin’de meydana gelen iki farklı kazanın güvenlik kamerası görüntüleri dikkatleri üzerine çekerken, başka bir olayda devrilen bir kamyonun sürücüsü itfaiye tarafından kurtarıldı.
Merkez Toroslar ilçesinde Gözne yolunda gerçekleşen ilk kazada, bir otomobil kontrolden çıkarak kanala düştü. Kazanın anları, bir iş yerinin güvenlik kamerasında net bir şekilde kaydedildi. İkinci kazada ise yine Toroslar ilçesinde Yalınayak Mahallesi’nde bulunan Çiftçiler Caddesi üzerindeki hafif ticari bir araç, önündeki sepetli motora çarptı. Çarpmanın etkisiyle motorun savrulmasına neden olan kaza, sürücünün şans eseri hafif şekilde atlatmasıyla sonuçlandı.
Başka bir kaza ise sabah saatlerinde Adana-Tarsus Otoyolu üzerindeki Pozantı yol ayrımında meydana geldi. Mersin yönüne giden bir hafriyat kamyonu, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucunda şarampole yuvarlandı. Sürücü Y.D. kazanın ardından araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, aracın ön camını keserek sürücüyü kurtarmayı başardı. Yaralı, sağlık ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.