Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sandıklı’da Cinayet İşleyen Üç Şüpheli Tutuklandı, Bir Kişi Serbest Bırakıldı

    Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde gerçekleşen silahlı kavgada vurulan Ömer Çetinkaya hayatını kaybetti. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan dört kişiden A. A., H.Y. ve S.C. tutuklandı, M.Y. ise denetimli serbest bırakıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde gerçekleşen cinayet olayında, gözaltına alınan dört kişiden üçünün tutuklandığı bildirildi.

    Olay, geçtiğimiz hafta sonu Afyonkarahisar-Antalya yolu üzerinde, Kaplıca Kavşağı civarında yaşandı. Ömer Çetinkaya ile A.A., H.Y., S.C. ve M.Y. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple bir tartışma başladı. Bu tartışma hızla silahlı bir çatışmaya dönüştü. Karşı grubun tabancayla ateş açması sonucu, Ömer Çetinkaya çeşitli yerlerinden vurularak yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından, Çetinkaya Sandıklı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı; ancak doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Olay günü, A.A., H.Y., S.C. ve M.Y. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli olarak ifadeleri alınan bu kişiler, daha sonrasında mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, A.A., H.Y. ve S.C.’yi tutuklarken, M.Y. için denetimli serbestlik kararı aldı.