Denizli’de Futsal Mahalleler Liginde Final Heyecanı!

DENİZLİ (İHA) – Tavas Futsal Mahalleler Ligi’nde yarı final maçları tamamlandı. Tekke, Samanlık’ı 7-5, Yeni Mahalle de Gümüşdere’yi 5-2 yenerek finale yükseldi. Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, yarı finalleri heyecanla izlediklerini belirterek, şampiyonluk maçına tüm Tavaslıları davet etti. Final yarın gerçekleşecek.

DENİZLİ (İHA) – Tavas Futsal Mahalleler Ligi'nde yarı final maçları

DENİZLİ (İHA) – Denizli’de gerçekleşen Tavas Futsal Mahalleler Ligi yarı final aşamasının ardından, gözler final mücadelesine çevrildi.

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi ortaklığıyla düzenlenen bu lig, büyük bir coşkuyla devam etmekte. Yarı final karşılaşmalarında Tekke, normal süresi 3-3 sona eren maçta Samanlık’ı 7-5’lik skorla geçerken; Yeni Mahalle de Gümüşdere’yi 5-2 yenerek finale yükseldi. Şampiyonluk maçı ise yarın gerçekleştirilecek.

Yarı final oyunlarını tribünden takip eden Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, “Tavas Futsal Mahalleler Ligi’nin yarı final aşamasını büyük bir heyecanla izledik. Takımlarımız kıyasıya bir mücadele sergiledi. Katılan tüm ekipleri kutluyor, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Şimdi ise büyük final heyecanı var. Çarşamba günü oynanacak final müsabakasına tüm Tavaslıları bekliyoruz” şeklinde konuştu.