Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kaynarca’da Evlilik ve İşsizlik Tartışması Sonucu Anne Cinayeti İşlendi

    Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 30 yaşındaki Kadir Taşkın, işsizlik ve evlilik sorunları nedeniyle annesi Behiye Taşkın’ı av tüfeğiyle öldürdü. Jandarmaya kaybolduğunu bildirip daha sonra cinayeti itiraf eden Kadir Taşkın, gözaltına alındı.

    Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde 30 yaşındaki Kadir Taşkın, işsizlik ve evlilik

    Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde 30 yaşındaki bir erkek, işsizlik ve evlilik konularındaki sorunlar yüzünden çıktığı belirtilen bir tartışma sırasında annesini av tüfeğiyle öldürdü. Olay sonrası, kaybolduğu ihbarında bulunan ve jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanan Kadir Taşkın, cinayeti kabul etti ve gözaltına alındı.

    Dün akşam saatlerinde Sarıbeyli Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Kadir Taşkın 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak kaybolduğunu bildirdi. Hemen harekete geçen jandarma, Taşkın’ı bularak güvence altına aldı. Yapılan incelemeler sonucunda, genç adam evde annesi Behiye Taşkın’ı av tüfeğiyle vurduğunu itiraf etti. Gözaltı sonrası olay yerine giden güvenlik güçleri, talihsiz kadının cesediyle karşılaştı. Behiye Taşkın’ın cenazesi, olay yerinde yapılan otopsinin ardından hastane morguna götürüldü.

    İddialara göre, cinayet, işsizlik ve evlilikle ilgili yaşanan bir tartışmanın ardından gerçekleşti. Annesini öldüren kişinin jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bilgisi edinildi.