Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’da sahte etil alkol ve içki kaçakçılığına yönelik operasyonda 9 ton etil alkol ele geçirildi, 15 kişi hakkında işlem yapıldı.

    Aydın’da gerçekleştirilen sahte etil alkol ve içki kaçakçılığı operasyonunda 9 ton etil alkol ile çeşitli malzemeler ele geçirildi. 15 kişi hakkında yasal işlem yapılırken, 6 şüpheliden S.Ç. tutuklandı, diğer 5’i adli kontrolle serbest bırakıldı.

    Aydın'da gerçekleştirilen sahte etil alkol ve içki kaçakçılığı operasyonunda 9

    Aydın’da düzenlenen bir operasyonla 9 ton sahte etil alkol ve kaçak içki ele geçirildi. Bu operasyon kapsamında, toplamda 15 kişi hakkında hukuki işlem başlatıldı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden birinin tutuklandığı, diğer beşinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

    Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı’nın öncülüğünde, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, sahte etil alkol ve içki kaçakçılığına karşı Kasım 2024’te operasyon planladı. Şüpheliler hakkında yapılan teknik ve fiziki takipler sonrasında, 15 kişiye yasal işlem yapıldı. Aydın ile birlikte Iğdır, Samsun, Kayseri, Bursa, Uşak, Ankara, Denizli ve İzmir illerinde gerçekleştirilen aramalarda, 9 ton etil alkol, 71 litre alkollü içki, 212 alkol aroması, 2 solvent ayrıştırma makinesi, 630 adet boş 5 litrelik bidon, 1500 kapak, 15 şırınga, damla ölçüm cihazı, terazi ve folyo kaplama cihazı bulundu.

    Operasyon sırasında, Aydın’da S.Ç., S.K., E.D. ve H.D. ile İzmir’de G.Ç. ve Muğla’da E.T. gözaltına alındı. Emniyetteki sorgularının ardından, 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Tutuklanan S.Ç., cezaevine gönderilirken; diğer şüpheliler S.K., E.D., H.D., G.Ç. ve E.T. adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.