Kayseri Voleybol İl Temsilciliği’ne atanan İsmail Yıldırım, voleybol camiasında önemli projeler hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti. Yıldırım, “Kayseri voleybolu için yeni bir sayfa açıyoruz. İlk iş olarak sekiz yıldır kapalı olan hakem kursunu yeniden hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
Uluslararası Voleybol Hakemi olarak uzun süre Kayseri’yi temsil eden İsmail Yıldırım, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından il temsilcisi olarak görevlendirildi. Yıldırım, voleybola katkı sunmak amacıyla projeleri hakkında bilgi vererek, bu süreçte uluslararası deneyimlerini Kayseri voleybolunun gelişimi için değerlendireceğini açıkladı. Yıldırım, şehrin hakem ihtiyacını göz önünde bulundurarak yıllardır kapalı olan hakem kursunu açarak faaliyetlerine başlayacaklarını belirtti.
“Faal hakemlik görevimi sürdürmeden yönetim pozisyonunda yer almak istemiyordum, ancak Kayseri’deki gelişmeler ve federasyonun talebi beni bu göreve yönlendirdi. Memleketim Kayseri’nin menfaatlerini düşündüğümde bilgi ve tecrübemi burada kullanmak istemem doğal bir sonuçtu. Voleybol konusunda mevcut düzenin olumlu ve olumsuz yönleri var; görevde bulunan herkese minnettarım, çünkü onlar da bir emek harcadı. Birçok projem var; hakemler arasında sevgi, saygı ve adalet çerçevesinde bir sistem oluşturup, onları doğru yerlere yönlendirmek ve kaliteli hakemler yetiştirmek istiyorum. Önceliğim, açılmayan hakem kursunu aktif hale getirmek. Yeni hakemleri yetiştirerek şehrimizi en iyi şekilde temsil etmelerini amaçlıyorum. Şu anda önemli bir dönüşüm süreci yaşıyoruz ve ekibimize katılan yeni arkadaşlarla birlikte güzel bir sinerji yaratacağımıza inanıyorum” dedi.