Başkan Tekin, Seyhan’ın 96 Mahallesine Eşit Hizmet İçin Yoğun Çaba Gösteriyor

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 96 mahallesine eşit hizmet sunma ilkesiyle Hürriyet, Fatih ve Gülbahçesi’nde çeşitli etkinliklere katıldı. Muhtarlarla iş birliği içerisinde sorunları dinleyen Tekin, sosyal projelerle halkın yanında olmaya devam edeceğini açıkladı. Mahalle muhtarları ise iş birliğinden memnun kaldıklarını ifade etti.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, 96 mahallesine eşit hizmet sunma

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Seyhan’ın 96 mahallesine eşit hizmet sunma prensibiyle çalışmalarına devam ediyor. Başkan Tekin, geçtiğimiz hafta sonu Hürriyet, Fatih ve Gülbahçesi mahallelerinde çeşitli buluşmalar gerçekleştirdi.

Hafta sonunu yoğun bir etkinlik takvimiyle geçiren Tekin, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek esnaf ziyaretleri yaptı, evlerde buluşmalar düzenledi, mahalle düğünlerine katıldı ve spor kulüplerini ziyaret etti. Ayrıca Seyhan Belediyesi’nin çocuklara yönelik düzenlediği “Sokakta Tiyatro Var” etkinliğine de katılan Başkan, bu vesileyle hem çocuklarla hem de ailelerle hoş vakit geçirme fırsatı buldu.

“Her Mahalle Eşit Öneme Sahip”

Başkan Tekin, vatandaşlarla birlikte sahada olmanın ve onların sorunlarını yerinde dinlemenin kendisi için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Tekin, “Halkımızla buluşup dertleşiyor, ihtiyaçlarını onlardan dinleyerek çözümler üretiyoruz. Her bir mahallemiz, bizim için eşit derecede önemli. Hemşehrilerimizin desteğiyle Seyhan’ı birlikte daha güzel hale getirmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Ayrıca mahalle ziyaretleri sırasında belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tekin, mahalle sakinlerinin önerilerine de dikkat ettiğini aktardı.

“Muhtarlarla Sürekli İletişim Halindeyiz”

Başkan Tekin, mahalle muhtarlarıyla sürekli bir iletişim halinde olduklarını ve bu iş birliğinin önemini vurguladı. “Her mahallede muhtarlarımızla koordineli çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizin mali kapasitesi doğrultusunda, muhtarlarımızın rehberliğinde, mahalle sakinlerinden gelen taleplere yanıt vermek için en temel sorunlara çözüm bulmaya yoğunlaşmaktayız” dedi.

Başkan Tekin, hafta sonundaki ziyaretler sırasında esnaf ve vatandaşlardan gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu dile getirirken, sosyal belediyecilik anlayışıyla her kesime hitap edecek projeler üretmeye devam edeceğini belirtti.

Muhtarların Teşekkürü

Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ömer Atiz, Fatih Mahallesi Muhtarı Vedat İnce ve Gülbahçesi Mahallesi Muhtarı Mehmet Can Ertürk, Başkan Tekin’in mahalle ziyaretlerinin kendileri için önemli olduğunu ve işbirliklerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini ilettiler.