Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bolu’daki Yangında Hayatını Kaybeden Hemşire Mardin’de Defnedildi

    Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otelde çıkan yangında hayatını kaybeden 24 yaşındaki hemşire Dilara Ermanoğlu, Mardin’in Artuklu ilçesinde toprağa verildi. Ailesi, Ermanoğlu’nun bu otelde yeni başladığını ve olaydan önce arkadaşını ziyaret ettiğini belirtti.

    Bolu'daki Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki otelde çıkan yangında hayatını kaybeden 24

    Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’nde bulunan bir otelde meydana gelen yangında yaşamını yitiren hemşire, Mardin’in Artuklu ilçesinde toprağa verildi. Dün gece saat 03:30 sularında başlayan yangın sonucunda hayatını kaybeden 24 yaşındaki Dilara Ermanoğlu’nun cenazesi, ailesi ve yakınları tarafından Toruntepe Mahallesi’nde anılarla uğurlandı.

    Dilara’nın babası Hasan Ermanoğlu, kızının yangın sırasında çalıştığı otelin hemşiresi olduğunu ve başka bir otelde görev aldığını ifade etti. Yangının başlamasının ardından, sabah saat 04:00’te durumu öğrendiğini anlatan Ermanoğlu, “İlgili birimlere ulaşana kadar, maalesef kızım çoktan aşağı atlamıştı. Ambulans içerisinde müdahale edilmeye çalışıldı ama ne yazık ki başarısız olundu. Kızım 12. katta bulunuyordu. Kendi ifadesine göre son bir aydır orada çalışıyordu. Geçen gün arkadaşını ziyaret etmiştim ve sağ salim döneceğinden umutluydum. KPSS sınavına da girmişti ancak atanamadı,” dedi.