Kütahya Hisarcık’a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Çöp Kamyonu ve 65 Konteyner Hibe Edildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Özel İdaresi aracılığıyla yeni bir çöp toplama kamyonu ve 65 çöp konteyneri hibe edildi. Kaymakam Muhammet Samet Bahar, katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Özel

Kütahya İl Özel İdaresi’nin katkılarıyla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Hisarcık İlçe Özel İdaresi’ne yeni bir çöp toplama aracı ile 65 adet çöp konteyneri verildiği bildirildi.

Bu yeni araç, ilçe sınırları içindeki 25 köydeki atıkların toplanmasına destek olmak amacıyla hizmete girdi. Hibe edilen konteynerler de hızla köylere dağıtıldı. Kaymakam Muhammet Samet Bahar, yeni çöp kamyonunun ilçeye fayda sağlamasını umarak, bu sürecin hayata geçirilmesine katkıda bulunan herkese teşekkürlerini iletti.