Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Aydın’daki Öğrenciler Yarıyıl Tatilinde Parklarda Vakit Geçiriyor

    Aydın’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. 189 bin 372 öğrenciden bir kısmı parklara akın etti. Atatürk Kent Meydanı’ndaki parklarda çocuklar, güzel havanın tadını çıkararak oyun ekipmanlarıyla vakit geçiriyor. İkinci dönem 3 Şubat’ta başlayacak.

    Aydın’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili başladı. 189 bin

    Aydın’da yarıyıl tatilinin başlamasıyla öğrenciler, boş zamanlarını değerlendirerek parklara akın etti.

    2024-2025 eğitim öğretim yılına ait yarıyıl tatili Aydın’da resmen başladı. Şehirde toplamda 189 bin 372 öğrenci bulunuyor; bazıları köylerine dönüş yaparken, şehirde kalanlar ise parklarda vakit geçiriyor. Güzel havayı avantaja çeviren öğrenciler, Atatürk Kent Meydanı’ndaki çocuk parkında eğlenceli anlar yaşıyor.

    Nazik kış havasında çocuklar, oyun alanında yer alan kaydırak, uçan halatlı salıncak, halatlı piramit ve diğer oyun ekipmanları ile neşeli bir şekilde oynuyor. İkinci dönemin 3 Şubat Pazartesi günü başlayacağı ve 20 Haziran Cuma günü sona ereceği belirtildi.