Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Dar olması sebebiyle kaza sokağı haline gelen sokata 3 gün arayla yaşanan ikinci kaza kamerada

    HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE PARK HALİNDE OLAN ARACA VE MOTOSİKLETE ÇARPARAK DURAN OTOMOBİLİN ANLARI, GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

    HATAY’IN İSKENDERUN İLÇESİNDE PARK HALİNDE OLAN ARACA VE MOTOSİKLETE ÇARPARAK

    Hatay’ın İskenderun ilçesinde dar olması sebebiyle sık sık kazaların yaşandığı sokakta 3 gün arayla yaşanan ikinci kaza kameraya yansıdı. Kazada, seyir halindeki otomobilin park halindeki araca ve motosiklete çarptığı görüldü.

    Kaza, İskenderun ilçesinde Dumlupınar Mahallesi’nde yaşandı. Sokakta ilerleyen bir otomobil, park halindeki araca ve motosiklete çarparak durabildi. Kaza anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar oluştu. Öte yandan, aynı sokak üzerinde 3 gün arayla yaşanan ikinci kaza kameraya yansıdı.

    “Geçenlerde bu yolda bir araç takla atarken dün de başka bir araç park halindeki otomobile ve motosiklete çarptı”

    Yaşanan kazayı anlatan 32 yaşındaki Hasan Khadi, “Buradaki kazaların en büyük sebebi yolun dar olması. Geçenlerde bu yolda bir araç takla atarken, dün de başka bir araç park halindeki otomobile ve motosiklete çarptı. Bu kazaların olmasının en büyük etkeni yolun dar olması” ifadelerini kullandı.