Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Meteorolijiden çığ uyarısı

    METEOROLOJİ 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN SON DEĞERLENDİRMELERE GÖRE: ERZURUM VE BÖLGE GENELİNDE HAVANIN PARÇALI VE ÇOK BULUTLU, GEÇECEĞİ TAHMİN EDİLİYOR.

    METEOROLOJİ 12. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILAN SON DEĞERLENDİRMELERE GÖRE: ERZURUM

    Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Erzurum ve bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, geçeceği tahmin ediliyor.

    Buzlanma ve don olayı ile birlikte, gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyretmesi ve rüzgarın güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Uzmanlar çığ uyarısında bulunarak, “Bölgemizde yüksek kar örtüsü bulunan eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” dediler.