Derby’nin yenilikçi projesine üç ödül

Süper Lig’in en heyecanlı şampiyonluk dönemine özel ‘Derby’nin Ekran Füzyonu: Tam Ekran, Tam Aksiyon’ projesi, Kristal Elma, MMA Smarties ve İstanbul Marketing Awards’dan üç ödülle döndü.

Hedef kitlesiyle kurduğu güçlü bağlara büyük önem veren Derby, Süper Lig’in en heyecanlı şampiyonluk döneminde teknoloji kullanımıyla marka bilinirliğini artırarak futbolseverlerle etkileşime geçmeyi hedefledi. Bu amaçla ‘Derby’nin Ekran Füzyonu: Tam Ekran, Tam Aksiyon’ projesini hayata geçiren Derby, Reklamcılar Derneği tarafından verilen Kristal Elma Reklam Ödüllerinin Medya kategorisindeki ‘TV Kullanımı’ dalında üçüncülüğü kazandı ve ‘Bronz Elma’ ödülünün sahibi oldu. Derby ayrıca izleyici katılımını artıran kişiselleştirilmiş içeriklerle başarılı reklam sonuçları sağlayan projesiyle, MMA Smarties Türkiye’nin, ‘Teknoloji Pazarlaması’ kategorisindeki ‘Bağlantılı TV’ dalında ‘Bronz Ödül’ kazandı.

Bir başka ödül de İstanbul Marketing Awards’tan

‘Derby’nin Ekran Füzyonu: Tam Ekran, Tam Aksiyon’ projesine bir başka ödül de İstanbul Marketing Awards’tan geldi. Derby, pazarlama sürecinin bütüncül şekilde değerlendirildiği yarışmanın Dijital ve Teknoloji kategorisinde, orjinal ve inovatif yönüyle katkı sunan markalar arasında ipi göğüsleyerek ‘Yaratıcı Dijital Mecra Kullanımı’ ödülüne layık görüldü.

[td_block_22 limit="2" block_template_id="td_block_template_1" header_text_color="#dd3333" accent_text_color="#e58d34"]

More from this stream

Recomended

Ağrı’da “Okulum Beni Bekler” Projesiyle 2 Bin 129 Öğrenci Eğitime Kazandırıldı

Ağrı'da "Okulum Beni Bekler" projesiyle 2,129 öğrenci eğitimle buluşturuldu. Vali Mustafa Koç, projeye katkı sağlayan öğretmenler ve ailelerle birlikte temsili olarak 5 öğrenciyi makamında ağırlayarak karnelerini verdi. Proje, özellikle kız çocuklarının eğitimine önem vererek devamsızlık oranını düşürdü.

Bursa’da 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Karneleri Dağıtıldı, Başkan Bozbey Öğrencileri Ziyaret Etti

Bursa'da 2024-2025 eğitim yılı karneleri 656 bin 200 öğrenciye dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, karne sevincini paylaşarak ailelere çocuklarını desteklemeleri için tavsiyelerde bulundu ve yaz okullarını önerdi. Bozbey, öğretmenlere de teşekkür etti.

Muğla Güreşçileri, Sivas’ta Minikler Grekoromen Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Başarı Elde Etti

Sivas'taki Minikler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda Muğla'nın güreşçileri, 2 altın ve 10 bronz madalya kazanarak takım halinde Türkiye ikincisi oldu. Antrenörlerin sistemli çalışmaları sonuç verdi; Muğla'nın sporcuları, bireysel kategorilerde de ödüllerle döndü.

Afyonkarahisar’daki Blok Mermer Fuarı, Mermer İhracatını Yüzde 20 Artırmayı Hedefliyor

Afyonkarahisar'daki Blok Mermer Fuarı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katılımıyla devam ediyor. İscehisar Mermerciler Derneği Başkanı Remzi Özcan, fuarın yerel ticarete önemli katkılar sağlayacağını ve ihracatın yüzde 15-20 artacağını öngördüğünü belirtti. Fuar, 21 Haziran'a kadar sürecek.

Kars’ta Güvenlik Uygulamalarında Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Kars'ta düzenlenen denetimlerde, polis ekipleri tarafından 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız tüfek ve mühimmat ele geçirildi. Ayrıca, fuhuşa teşvik suçlamasıyla 2 kişi hakkında işlem yapıldı. Emniyet güçleri, suçla mücadelede kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Kırıkkale’deki Trafik Kazalarının Kayıtları, Dikkatsizlik ve Hız İhlallerini Ortaya Koyuyor

Kırıkkale'de sürücü hatalarına bağlı trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarına yansıdı. Görüntülerde dikkatsizlik ve hız ihlalleri dikkat çekerken, yetkililer "bir saniye bekle, bir ömür kazan" diyerek trafik kurallarına uyulması gerektiğini vurguladı.