Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sarıgöl’den 28 kişi kutsal topraklara uğurlandı

    MANİSA’NIN SARIGÖL İLÇESİNDEN 28 KİŞİ KUTSAL TOPRAKLARA UMRE ZİYARETİ İÇİN UĞURLANDI.

    MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDEN 28 KİŞİ KUTSAL TOPRAKLARA UMRE ZİYARETİ İÇİN

    Manisa’nın Sarıgöl ilçesinden 28 kişi kutsal topraklara umre ziyareti için uğurlandı.

    Sarıgöl ve mahallerinde 28 kişinin umre ziyareti için Dışkahveler Camisi’nde yakınları tarafından düzenlenen bir törenle uğurlandı. Umre için uğurlama törenine katılan Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz tarafından umreye giden vatandaşlara Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi.

    Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, “Umre ibadetlerini yerine getirecek olan hemşehrilerimize, sağlıklı ve huzurlu bir yolculuk geçirmelerini temenni ediyoruz. Allah umre ziyaretlerinizi kabul etsin. Tüm Müslümanların dualarının kabul olmasını niyaz ediyoruz.” dedi.

    Duygulu anların yaşandığı uğurlama töreninde rehber İmam-Hatip Ercan Sarıbaş tarafından edilen dualarla 28 vatandaş kutsal topraklara uğurlandı.