Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bilecik’te ‘Bağımlı Olma, Geleceğe Umut Ol’ eğitimi

    BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNDE (BŞEÜ) BİLECİK VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘BAĞIMLI OLMA, GELECEĞE UMUT OL’ EĞİTİMİ, ÜNİVERSİTEMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Bilecik’te ‘Bağımlı Olma, Geleceğe Umut Ol’ eğitimi üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Şeyh Edebali Üniversitesinde (BŞEÜ) ve Bilecik Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bağımlı Olma, Geleceğe Umut Ol’ eğitimi üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

    Bağımlılıkla mücadele ve farkındalık oluşturma amacıyla hayata geçirilen bu eğitimde, gençlere bağımlılığın fiziksel, psikolojik ve sosyal etkileri konusunda kapsamlı bilgiler aktarıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bağımlılıkla mücadelede doğru adımların nasıl atılabileceği, polislik mesleğine giriş koşulları ve sağlıklı yaşamın önemi üzerine değerli paylaşımlarda bulundu.

    Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik; bağımlılıklara karşı toplumsal bilinç oluşturmanın yanı sıra Yeşilay hizmet alanları, tütün, alkol kullanımı ve kumar oynama bozukluğu gibi konularda danışmanlık almak isteyen öğrencilere yol gösterici nitelikte oldu.