Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Düğünde havaya ateş açan şahısların evinden cephanelik çıktı

    HATAY’DA DÜĞÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONDA ADETA CEPHANELİK ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİLİ OLARAK; 7 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Hatay’da düğünde havaya ateş açan şahıslara yönelik operasyonda evlerinden adeta cephanelik çıktı. Olayla ilgili 7 şahıs gözaltına alındı.

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 16 Kasım tarihinde İskenderun Kocatepe Mahallesi’nde düğünde havaya silahla ateş edilmesi olayı ile ilgili D.Y.B. ve H.B. isimli şahısları yakalayarak gözaltına aldı. Düğünde havaya ateş edilmesi olayının şüphelilerine yönelik yapılan operasyonda, E.B., A.B., O.B., Ö.B. ve A.S. isimli şahıslar da yakalandı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız tabanca, 3 tüfek, 20 adet fişek, 3 bıçak, 1 balta, 3 adet captagon hap, 2 gram metamfetamin ve 5 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.